Blog Livsstil

4 gode grunde til at vælge en sikker cykelhjelm fra Nutcase Baby Nutty til de helt små

Når du skal på cykeltur med de mindste er det vigtigt at have styr på sikkerheden – helt ned til de små størrelser. Ved at købe en cykelhjelm fra Nutcase Baby Nutty får du den bedste kvalitet i topsikret form til de mindste størrelser. Læs nedenfor 4 gode grunde til at vælge en cykelhjelm fra Nutcase Baby Nutty

  1.  Sikkerheden kommer altid i første række og skal være i top for at sikre de små også kan cykle med uden bekymring. Derfor er cykelhjelme fra Nutcae Baby Nutty lavet af topkvalitets materiale, som sikrer dit barns sikkerhed mod eventuelle sammenstød. Cykelhjelmene kan fås i mange forskellige størrelser og former, og derfor får du mulighed for at købe en cykelhjelm som nærmest er skræddersyet til de små, så cykelhjelmen sidder ordenligt og derfor også udgør den maksimale støtte og sikkerhed for dit barn. 
  2.  Smart i en fart – det er en talemåde som meget vel passer til de omstændigheder, som Nutcase Baby Nutty\’s cykelhjelme er blevet til under. For selvom en cykelhjelm først og fremmest skal give sikkerhed, så må dette også gerne ske i en flot indpakning. Derfor kan cykelhjelme fra Nutcase Baby Nutty serien findes i mange forskellige farver, modeller mønstre og print, så dit barn kan få en cykelhjelm lige efter deres smag. 
  3.  Kender du også til udfordringen om at få dine små til at samarbejde om at have en cykelhjelm på? Bare rolig, med en cykelhjelm fra Nutcase Baby Nutty er dette problem løst! En flot cykelhjelm udgør en større motivation for dine små til også at ville have hjelmen på – så gå amok i at designe en cykelhjelm i de rette farver og former, med de sejeste mønstre eller mest cool print på, så vil dine små også gerne ses med cykelhjelmen på. Derudover er cykelhjelme fra Nutcase Baby Nutty lavet ekstra komfortable, så de heller ikke udgør et irriterende element som bare skal bæres, når der skal cykles. Med skumgummi både i hjelmen og rundt om stroppen er der ikke noget der kradser eller irriterer, hvilket gør hjelmen meget mere komfortabel at have på. 
  4.  At finde en hjelm i den rigtige størrelse og form kan være svært og tage tid. Men når du køber en hjelm fra Nutcase Baby Nutty får du vejldning og tips og tricks til hvordan du vurderer størrelsen og nemmest finder frem til den rette cykelhjelm. Du skal derfor ikke gå og bekymre dig om alle de praktiske elementer for sikkerheden – dem har Nutcase Baby Nutty styr på!

You may also like