I disse tider er vi alle tvunget til at træne hjemmefra, da coronavirussen har gjort det vanskeligt at have en normal hverdag, da helt normale hverdagsting som at gå i det lokale fitness center er blevet umuligt, og man er derfor tvunget til at se sig om efter andre muligheder, hvis man ønsker at træne. 

At træne hjemmefra er faktisk mere enkelt, end hvad du lige går og tror. Du behøver ikke at skulle ud og investere i diverse træningsredskaber for at opnå en effektiv træning af hele kroppen derhjemme. En slyngetræner er altså et super godt træningsredskab, hvor du har mulighed for at træne hele kroppen godt igennem derhjemme. 

Hvad kan man med en slyngetræner?

Med en slyngetræner kan du træne hele kroppen godt igennem, uden at du behøver et fitness center. Slyngetræneren fungerer således, at du gør brug af din egen kropsvægt, og derved kan du selv justere hvor meget modstand som du ønsker.

Du kan købe din nye slyngetræner hos Casper Hessellund, som er personlig træner og kostvejleder – og har mange års erfaring i branchen. Han har også en hel række uddannelser bag sig, når det kommer til træning og kost. Casper Hessellund står altså klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige slyngetræner for dig, og du har også mulighed for at tilkøbe en skræddersyet hjemmetræningsprogram, som du kan kombinere med din nye slyngetræner. 

Når du skal købe en slyngetræner, kan du finde noget for enhver smag, og som ligger i prislejet fra 299 kr til 1795 kr. Slyngetræneren findes i forskellige udgaver – både til nybegyndere men også til den mere erfarne fitness udøver. Slyngetræneren kan anvendes hvis du ønsker en bedre balance i kroppen, styrke din kropsholdning eller hvis du ønsker at styrke kroppens store muskelgrupper. 

Hvilken slyngetræner skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af hvilken slyngetræner, man skal vælge. Der findes blandt andet: 

  • RIP:60 – et let redskab, som kan monteres enten i loftet eller i døren.
  • Kettler Sling Trainer Pro – god kvalitet til en rigtig god pris.
  • TRX Tactical Gym – den mest robuste af dem alle, og er især egnet til hårdere træninger.
  • Abilica PowerSling – er super smart, og kan både bruges indendørs og udendørs.
  • cPro9 – optimerer din hjemmetræning mest muligt.

Ligemeget hvilken slyngetræner du vælger har de alle det tilfælles, at du altså får en god og funktionel træning, som vil optimere udviklingen af din styrke, stabilitet og udholdenhed over tid. 

You may also like