Blog

Beskyt din telefon, så den kan holde til mere

”Vil du have et mobilcover med, så du bedre kan beskytte din telefon og den glasset ikke går i stykker”. Dette er et klassisk spørgsmål fra den kække sælger i teleforretningen eller mobilforretningen, når du lige har købt en ny eller brugt mobiltelefon.  Virker covers og panserglas? Ja, det gør de, så det kan sagtens betale sig at købe et mobilcover til din nytilegnede telefon. 

 

Skal det bare været et billigt et?

Det kan være fristendende at kaste flere hundrede kroner efter et mobilcover, men hvorfor købe et dyrt, når du kan få billige mobil cover. De billige virker også fint og alt afhænger jo altid af, hvordan du behandler dine ting. Er du typen, der kaster rundt med dine ting, lader dem ligge i bunden af din sportstaske, har nøgler i samme lomme som telefonen og taber din telefon på toilettet, i bunden af bilen eller når du står i kø i Netto med 2 liter mælk og en pose piratos i hånden? Ja, så køb et billigt cover. Det kan du også skifte ud, når du gerne vil have et nyt at kigge på. Når et cover har fået godt med ridser, kan det blive lidt kedeligt at se på.

 

Enkelt eller mønstret?

Nej, det er ikke et par nye støvler vi taler om, det er dit mobilcover. De fås nemlig i stort set alle farver og størrelser og varianter. Er du til det neutrale eller til pling pling? Eller begge dele, det afhænger måske af dit humør. Så køb begge, hvis du alligevel ikke giver så meget for coveret kan du købe to som du kan skifte ud efter humør og behov. Et når du skal i byen med vennerne og et når du er på arbejde. 

 

Hårdt eller blødt?

Covers findes i forskellige materialer, så du kan få et i bløde materialer og et i hårde materialer. Det er en smagssag og du skal vælge et, der passer til dit temperament og som du synes ligger godt i hånden. Det er en god idé at prøve sig frem, kig efter nogle forskellige covers, vælg et par stykker ud – gerne forskellige så du kan se hvordan de forskellige udtryk ser ud – og prøv dem derefter en af gange og føl og mærk på det. Det der føles rigtigst er det du skal vælge. Og hvis du fortryder når du kommer hjem har du oftest 14 dages fortrydelsesret, så kan du vælge et af de andre covers, du oprindeligt prøvede. 

You may also like