Blog

Det kan du bruge en life coach til

En Life coach hjælper mennesker med at forbedre både deres professionelle og private liv for at få det mest mulige ud af livet. Hvad end det er på den private front, hvor du kan styrke din relation med andre eller at føre din forretningsidé ud i livet, så kan en life coach på mange måder hjælpe dig med at nå dine mål. Her vil vi komme med nogle områder, hvor en life coach kan hjælpe dig.

Målidentifikation og prioritering

For mange mennesker er problemet ikke mangel på ambition, men mangel på klarhed. Når vi gennemgår bevægelserne hver dag, finder vi os ofte fanget i hverdagens stress og jagter en vision om succes, der blev overdraget til os, i stedet for at være skabt med omhu og mening. Det er ikke overraskende, at så mange mennesker bruger hele deres liv på at gøre, hvad de anser for at være det rigtige, som at få en uddannelse, et godt job og starte en familie, for herefter at indse, at de ikke er glade længere.

Når du arbejder med en life coach, begynder du at oprette forbindelse til dig selv. og er med til selv at designe og skabe det liv, du ønsker, baseret på dine egne standarder og drømme . Gennem denne forbindelse får du mulighed for selv vælge, hvordan balance ser ud for dig, og hvad du vil styrke i dit liv, så det stemmer overens med denne idé, som du har om balance.

For dig betyder det måske at blive fuldtids iværksætter, starte en virksomhed ved siden af dit faste arbejde eller påbegynde et kreativt projekt i din fritid. En life coach hjælper dig med at oprette forbindelse til dig selv for at identificere og prioritere disse nye mål på en måde, der giver mening for dig og dit liv. 

Overgang til en ny identitet

Ud over specifikke mål og projekter er life coach en vidunderlig hjælp i øjeblikke med stor overgang. Fra karrierskift til personlige skift såsom skilsmisse, kan en life coach hjælpe dig med at komme igennem store ændringer. En del af grunden til, at forandring kan være så vanskelig, er fordi det udfordrer de historier, som vi har skabt for os selv. Hvem er jeg uden mit arbejde? Hvem er jeg uden for dette ægteskab eller forhold? Disse slags spørgsmål kan være skræmmende, når de står alene, men en life coach kan hjælpe med at omformulere din personlige fortælling på en måde, der sætter dig op til et nyt og spændende kapitel.

You may also like