Blog

Med et godt Iphone cover når du længst

Hver gang du tager din telefon op af lommen, ud af din taske, ned fra hylden eller op fra sofabordet så kigger du på den. Det kan være lidt ubevidst og at du ikke ved det hvor meget du egentligt kigger på din telefon, men det gør du hver eneste gang du tager den op i hånden og kigger på den, derfor er det en god idé at have et cover til din telefon, der både beskytter det, der er inden i telefonen, altså mekanikken og alle funktionerne og det der er uden på din telefon, altså telefonens udseende. 

Covers og panserglas

Der findes både covers og panserglas. Et cover beskytter telefonen, kan gøre den mere interessant at kigge på og give den et fedt look. Et panserglas er et slags filter, som bliver klistret fast til din telefons forside, der hvor du trykker på alle knapperne og det er gennemsigtigt. Dette panserglas hjælper hvis din telefon falder frontalt ned på gulvet eller jorden og går i stykker der hvor allle knapperne er. Du kan altså både have et cover til din telefon, i alle slags farver og mønstre med masser af detaljer på og købe et panserglas til at klistre på telefonen. Med begge dele er din telefon ekstra beskyttet og vil holde i længere tid. Du kan få ekspedienten til at sætte panserglasset på for dig, så er du sikker på, at det bliver sat ordentligt på og at du ikke sætter det skævt. Coveret vil du oftest selv kunne sætte på. Hvis der kommer en rids i panserglasset sker der ikke noget ved det, det man kan tænke på, når man ser en rids i panserglasset er, at det var godt at det var på, så det ikke gik ud over telefonen. 

 

Jo før du køber det, jo bedre

Der er ingen grund til at vente med at købe cover og panserglas til din telefon. Du kan lige så godt prøve at undgå så mange ridser, skader og andet på din telefon så hurtigt som muligt. Så gå ned og køb iphone cover i dag og pas godt på din telefon. Det er penge der er ’godt givet ud’, som man siger, det vil sige, at du får reelt noget for pengene, når du køber et cover, fordi du slipper for at købe en telefon for hurtigt igen og din pengepung eller opsparing får sig et hvil i lidt længere tid.

You may also like