Hvis der er én ting som de fleste danskere desværre går og bøvler med i tiden, så er det dårlig hud – og det er ikke verdens undergang. Det er det hårde og kolde vintervejr der sætter sine spor på os alle, og det sænker selvværdet hos mange unge, mens det får andre til at intensivere hudplejerutinen – noget der ikke nødvendigvis er sundt. 

Der findes nemlig, også indenfor hudplejeprodukter, et ordsprog der hedder Alting med måde, og hvis ikke dette følges kan brugere ende med at gøre mere skade end gavn. 

Derfor har jeg skriblet nogle gode overvejelser ned til dig, der går og leder efter nye hudplejeprodukter til at bekæmpe vinterens hårde vejr med. 

Sådan starter du

Populære toplister over bedst anmeldte skønhedsplejeprodukter er altid et godt sted at starte, da du nemt og hurtigt vil kunne danne dig overblik over anerkendte udbydere, forhandlere og produktserier. 

Der er intet galt med at gå med \’det store kendte brand\’ da det oftest har gjort noget rigtigt på vejen til toppen. Det du dog bør være lidt opmærksom på, er om de er bæredygtige, uden parfurmer og allergivenlige – for selvom det måske kan være rart at have en creme der dufter at nybagt drømmekage, så er det ikke sikkert at den brugte parfurme er lige så lækker for huden som for næsen. 

Det behøver ikke at koste en formue

Nu kan du måske godt være tilbøjelig til at tro at Hvis jeg bare vælger det dyreste fra den mest kendte udbyder, så er jeg \’all-set\’, men sådan ligger landet desværre ikke. For at finde den creme- eller de produkter der passer bedst til netop dig, så skal- og bør du prøve lidt forskelligt før du sætter dig på en bestemt. Selvom det måske virker en smule bøvlet, så kan man virkelig komme langt med en smule research før man vælger et brand \’for life\’. 

Alternative skønhedsplejeprodukter- og metoder

Der findes et hav af forskellige løsninger til folk der ikke er tosset med tanken om at skulle påføre sig selv noget de ikke er 100% sikker på hvad er. Er du selv en af de mennesker der helst vil vide hvad der er i dine produkter, så kan du søge mod ting som kokosolie, der både fugter hud, er sundt for håret og kan bruges som aftersun i sommermånederne. 

Alternativt er der aldrig nogen der er gået galt i byen ved at drikke rigeligt med vand. 

You may also like