Blog

Har du prøvet de nye måltidskasser?

Indholdsfortegnelse

Engang var vi overhovedet ikke til vegetarmad i vores familie. Vi prøvede det af et par gange. Men det var for tørt, for kedeligt, for lidt, for mærkeligt, for meget, for grønt. Okay, jeg indrømmer det. Vi var virkelig ikke til vegetarmad i min familie.

Vi ville faktisk gerne og vi har prøvet det af – det går bare aldrig så godt.  Vi har ofte droppet det og forsøgt at klare vores dårlige samvittigthed over ikke at være mere klimabevidste. Men mageligheden vandt.

Men så fik vi anbefalet Simple Feast og nu er vegetarmad faktisk noget for os. Os alle seks i familien. Jeg har hørt mange snakke om Simple Feast, men jeg troede ikke, det var noget for os. Hvad skulle de kunne gøre, som vi ikke selv kan?  De kan ALT. De kan lave vegetarisk mad lækkert for selv en kødelskende familie som vores.

Vores familie er blevet omvendt. Vi spiser vegetarisk tre gange om ugen nu. Vegetarisk mad, som er så lækkert, at selv børnene spiser det, uden at rynke på næsen over de fremmede smage eller over at der mangler en rød bøf.

Hvad får du med Simple Feast?

Hvad er det så Simple Feast kan? De kan levere måltidskasser, der på alle måder smager af kvalitet. Det hele er tilberedt, så du kun skal varme op, snitte lidt og anrette. Der er tale om vegetariske måltider med smag, duft og med meget andet end alt det grønne og tørre, som vi kun selv kunne praktisere i det vegetariske køkken.

Alle varer i kasserne er økologiske. Måltidskasserne er pakket i kasser med materiale, der gør, at maden kan holde sig udenfor køleskaber, indtil du kommer hjem. Levering koster ikke noget hos Simple Feast og du behøver ikke et abonnement, for at bestille en måltidskasse. Du kan nemt melde til og fra via appen og kan også der få et overblik over, hvilke måltider der venter dig i den kommende uge. Så har du noget at glæde dig til.

Alle måltidskasser leveres i genanvendeligt materiale og du skal kun sørge for at affaldssortere. I min familie, som består af to voksne og fire børn, bestiller vi en kasse til 4-5 personer. Der er altid mere end rigeligt – og derfor som regel også til min frokost dagen efter.

Hvis jeg skal nævne en ulempe, er det, at der ikke kan bestilles til en person. Du bestiller minimum 2 personer og det kan være lidt rigeligt, hvis du bor alene. Til gengæld er der så mange fordele ved Simple Feast – og hvis I er en familie, der gerne vil skrue op for økologien og det vegetariske, så ville jeg slet ikke tøve med at kaste mig over disse måltidskasser. De er både nemme, sunde og så smager de super godt.

You may also like