Blog Livsstil

Moderne lejligheder tæt på havet og skoven

Indholdsfortegnelse

Det er ikke uden grund at Danmarks 2. største by, Aarhus, bliver kaldt for Smilets by. Aarhus er nemlig ikke blot en storby med høje bygninger, larm og en masse mennesker. Nej, Aarhus er meget mere. Byen ligger ud mod hav og skov, og på den måde er det den ideele by at bo i, hvis man er til natur og storby. Den perfekte kombination – i manges øjne. Èt især meget attraktivt sted at bo er Risskov. Risskov er en bydel i Aarhus, med fine kvarter, smukke bygninger og ikke mindst tæt på Riis Skov – en stor skov med mange finde gå og løberuter. Ja, der er faktisk mange grunde til, at Risskov er så attraktiv at bo i. 

Her kan du finde 3 gode grunde til at bosætte dig i smukke Risskov. 

Moderne lejligheder tæt på havet og skoven

Hvorfor skal du bo i Aarhus? 

  1. Som nævnt er Risskov en bydel til Aarhus – og en af dem som ligger tæt på centrum. Det er ikke blot hurtigt og nemt at komme til Risskov med bil, men der findes skam også mange hurtige og nemme busruter derud. Risskov er derfor ideel, hvis man ønsker at bo lidt væk fra centrum, men samtidig også have mulighed for nemt at komme ind til byens mange fristelser i form af cafeer, butikker, kultur og mange arrangementer. 
  2. En anden god grund til at vælge at flytte til Riisskov er de smukke naturområder. Selve skoven er en skønhed i sig selv, og er kendt for dens mange ramsløg der springer frem om foråret. En skov der er venlig for både løbere, barnevogne, cykler og ikke mindst de mange idylliske gåture tæt på vandet. Risskov ligger nemlig også ud til to store strande: Den Permanente og Bellevue Strand. Den Permanente er et nyt moderne havbad der lige er blevet renoveret, og indeholder både livreddere, kiosk, omklædningsrum, toiletter og nudist-områder. En ideel strand om sommeren for mange Aarhusianere – ældre og unge. Bellevue strand er kendt for en familievenlig strand. Stranden er præget af meget sandbund, og er derfor attraktiv for mange – især børn. Derudover er der store græsarialer, hvor der er rig mulighed for diverse spil: Fodbold, freespee, badminton og, hvad ellers fantasien kan komme på. 
  3. Risskov indeholder både ældre men også meget nyere boliger – så der er noget til en hver smag. Et nyt område med attraktive boliger er i Risskov Brynet. Nye og moderne lejligheder, med rig mulighed for fitness, supermarkeder, fællesområder og tagterasser. 

    Du kan finde de nye boliger på Lejligheder risskov

1 Comment
  1. Ida D. 2 år ago
    Reply

    Nicolinehus har bare de fedeste lejligheder på Århus Ø!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like