Blog

En dør er ikke bare en dør – det handler om at finde den rigtige.

Den vigtige detalje

Lige netop dén der lille detalje, der ændrer hele rummets udseende og karakter. Som kan få det til at ligne, at huset over en længere periode har gennemgået en større renovering. En dør. Døren er en vigtig deltaje, hvis du spørger mig. Foruden dens praktiske og funktionelle funktion, er døren en integreret del af hjemmet og ikke mindst dets indretning. Det handler om at finde den rigtige dør, der passer perfekt til ens hjem og som kan bidrage til det personlige indtryk, man ønsker at afsætte i sit hjem. Hos indvendige døre findes der et hav af forskellige muligheder og løsninger, og jeg er ganske sikker på, at der er noget for en hver smag! 

Det kan ofte være nemmere at finde ud af, hvad man stilmæssigt er til, når man fysisk står overfor en masse muligheder – og i dette tilfælde døre. Pludselig vandrer blikket, og man kan danne sig et overblik og eget tempo finde ud af, hvad der er er den perfekte løsning. 

 

Jeg mener, at døren er en vigtig detalje – og at man bestemt ikke skal underkende dens effekt på et rum. Foruden den helt logiske funktion om, at den deler rummet ind og muliggør at vi kan lukke døren bag os, kan den rette dør i et rum bidrage til at tydeligør en stil. Ved at døren kan dele rummet op – eksempelvis i en stor stue – kan også være med til at få store rum til at virke mindre, og på den måde ligeledes bidrage til at skabe et hyggeligt moment. 

Der findes mange forskellige – så vælg den rigtige! 

Der findes et mange, mange forskellige løsninger – og løsninger der er bedre egnet til visse rum end andre. Sådan er det næsten med alting. Jeg har dog erfaret, at vigtigheden består i, at se på hvilket stilmæssigt resultat man ønsker, at ens hjem bærer præg af. Derudover vil jeg anbefale, at man nøje overvejer, hvorvidt døren skal tilpasse sig rummet, og eksempelvis være i lyse nuancer, eller at den skal være et bærende element i sig selv, og dermed have farver, der tiltrækker opmærksomhed. Der findes intet korrekt valg, og det hele handler om at finde ud af, hvad man gerne vil med sit hjem og hvilket udtryk, man ønsker at sende. 

Hos indvendige døre findes der mange forskellige løsninger, og jeg kan varmt anbefale at man tager et kig hos dem. Her vil man med rette kunne finde den perfekte løsninger, der imødekommer og tilgodeser egne ønskr og behov. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like