Blog

Derfor skal du begynde at gå med Odd Mollys tøjkollektion

Måske du bliver lige så begejstret for Odd Molly som vi er!

Odd Molly er et luksuriøst boheme-tøjmærke som er af svensk afstamning. Tøjet kendetegnes som et mærke der både indeholder cowboy-, streetwear- og hippie-tendenser og er blevet kendt i hele Europa efterhånden. Stilen er til alle aldre og tøjet er i virkelig god kvalitet. 

Stilen som Odd Molly er kendt for er med inspiration fra Venice Beach i Californien, en stil som mange mennesker drømmer om at få del i, særligt i sommerperioden. Men der produceres tøj til alle sæsoner og du får her følelsen af farverigt tøj med præg af storbyliv når du ser, mærker og tager tøjet på. Odd Mollys tøj er lavet med håndarbejdede detaljer og du vil føle en høj kvalitet med små detaljer, som gør tøjet helt unik på sin egen måde. 

Odd Mollys Historie

Hvem er Odd Molly så? Det kan man jo undre sig over, men mærket kommer fra en Skaterpige kaldet Molly, hun levede et boheme liv i Californien i 80’erne og ville gerne ud med et nyt look med inspiration fra Venice Beach. Hun valgte at følge sin drøm og skabe et brand, og et look som skulle genkendes i alle hendes designs. 

Tøjet kan forhandles i en Odd Molly forhandler som LoSoCoFashion, der gerne hjælper dig med at finde den rette størrelse, så bukserne sidder som de skal. Du kan prøve tøjet i deres showroom i kolding og finde de perfekte styles til netop dig. Derudover ringer du blot til butikken og bestiller en tid, for det kan være en god idé at få hjælp til at finde den rette pasform til netop dig. Nogle elsker et oversize look og andre et tætsiddene, derfor er det en god idé at gøre op med dig selv, hvordan din egen stil er, og få hjælp til at finde den rette størrelse. 

Hvis du skal bestille Odd Mollys tøj online, kan du også gøre det via deres webshop, 
her er det nemt og hurtigt at bestille de smukkeste og nye designs fra Odd Molly. Der er altid fri fragt og en garanteret lyn hurtig levering på 1-3 hverdage. 

Odd Molly må og skal være en del af din garderobe, hvis du også holder meget af den Californiske boheme tøjstil, det er simpelthen af så høj kvalitet og med smukke detaljer, så du vil måske opleve at dine veninder også hopper med på bølgen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like