Blog

Find en dygtig og kompetent parterapeut lige her!

Står du og mangler en parterapeut?

Det kan være svært at finde en parterapeut, som matcher netop dine ønsker og behov. For mange kan det også være særligt grænseoverskridende, fordi man skal lukke et komplet fremmed menneske ind i sit mest privat – ens kærlighedsliv og parforhold.

For det første er det vigtigt at huske sig selv på, at parterapeuten er professionelt uddannet og arbejder med netop den slags. For det andet skal man også minde sig selv om, at vedkommende hører på mange forskellige historier dagligt – så hvorfor skulle din være noget ekstra særligt? Det er et arbejde – ligesom så mange andre ting. Parterapeutens største ønske er blot at bidrage med de fornødne redskaber, således parterapeuten kan bidrage og hjælpe jer, som par, mest muligt. 

Med disse ord skrevet, har jeg også en terapeut jeg vil anbefale. Hun lever op til alle de ovenstående krav og er helt igennem forrygende dygtig, faglig og kompetent. Jeg vil derfor anbefale dig at tage kontakte Hafdis. Hun brænder for at forbedre folks liv, give dem en guide til at nå derned, støtte og være der og se dem lykkes i livet. Hun er passioneret for sit felt og har en lang række erfaringer at trække på. 

Her bliver du set og hørt

Hos Hafdis, hvis CV i øvrigt er utroligt imponerende, bliver du både set og hørt. Du – eller I – er altså ikke blot et nummer i rækken. Hun tilgår sine klienter ud fra deres personlighed og giver dem en individuel behandling, der passer nøjagtigt til deres livssituation og hvem, der er. Hos Hafdis er det vigtigt, at du føler dig og dine behov imødekommet og at det hele foregår på dine præmisser og i dit tempo. Her forhastes processen ikke, og der arbejdes konstant ud fra at nå de ønskede mål.

Kontakt hafdis – det vil du bestemt ikke fortryde. Hendes store faglighed og varme væsen giver dig en fantastiske oplevelse. En gave der vil give dig – og jer som par – muligheden for at stå stærkere og bedre på jeres fremtidige rejse sammen. Denne investering i fremtiden og i forholdet er derfor guld værd og kan ikke undervurderes. 

Så tag dit parforhold seriøst allerede i dag. Book en tid hos Hafdis. Vejen til et sundt og godt forhold sker, når man tør tale om tingene og være i dem sammen. På godt og på ondt. Alt dette kan dygtige Hafdis hjælpe jer med. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like