Måske Compassion er noget for dig! Hvis du ikke allerede kender til det, så læs med!

Compassion er en del af mindfullness og handler of de 4 grundlæggende dele af undervisningen på kurset i Compassion. Nysgerrighed, observation, accept og kærlighed/venlighed. 

Hvad er Compassion?

Compassion er det som skaber en omsorg og gør at man ikke kun mærker en bestemt følelse, men også hander på den med kærlighed og venlighed. Det er en del af rejsen og i mindfullness en rejse mod vores livsbevidsthed. Compassion handler om omfavnelse og den evne vi kan bruge til at sende kærlighed ud i verden. Når du dyrker mindfullness vil du finde ud af, at du ser dig selv på en anden måde end du plejer. Det kan vække nogle svære følelser, men du vil opdage en ærlighed overfor dig selv som er ægte og en accept af et valg omkring at alt du møder, ser og gør sker med kærlighed og venlighed. Du vil finde styrken til at skabe det liv som du drømmer om, helt fri for de tanker der både begrænser dig, eller skaber nogle dårlige mønstre i dit liv. 

Gennem Compassion i mindfullness vil du også finde ud af at du er et sted i dit liv, hvor du kan opdage og anerkende livet. Det er et forsøg på at se smerter i livet i øjnene og i stedet for at gå i mod smerterne og sorgen, så arbejder man i stedet med den med mindfullness. Selv ud forskningens sider, ser man at følelser bliver stærkere, når vi forsøger at undertrykke dem, så det er ikke meningen. I stedet bruger man styrken fra mindfullness, selvomsorg og compassion til at imødekomme smerte og modstand med kærlighed. Du bliver en kærlig ven af dig selv, en ven som er der for dig selv, og holder om dig selv, når du har allermest brug for det. 

Du får indsigt i dit eget liv, bliver en stærkere person og den ven som du er for dig selv, er helt unik som redskab, for du vil lettere kunne rumme de udfordringer livet vil byde dig. Vær kærlig og god mod dig selv. Lav åndedrætsøvelser når du har behov for det. Du skaber og giver dig selv kærlighed og dette er nøglen til et succesfuldt og kærligt liv. På den måde er det lettere for dig også at støtte og give kærlighed til dem som du holder af. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like